Styrelsen

Bernt Karlsson

Styrelsens ordförande

Bernt är VD (och ägare) för Areff Systems AB som tillhandahåller system för identifiering med RFID.

Mats Barvesten

Ledamot
Mats har nyligen börjat på Spotify Sverige efter att ha varit anställd hos Huawei i Kina med ansvar för produktplanering för mobiltelefoni. Han var tidigare verksamhetschef på TelecomCity i Karlskrona och dessförinnan har han haft ledande befattningar hos flera större företag i telekombranschen, bland andra Ericsson, Sony Ericsson och UiQ.

Michael Blomqvist

Ledamot
Mikael har en mångårig bakgrund som VD i Roxtec AB. Numera arbetar han som företagsutvecklare, mest genom sitt eget Michano AB och med ett spektrum av olika företag från fastigheter till IT.

Paula Eninge

Ledamot
Paula är jurist med eget företag i Karlskrona. Hon har tidigare varit anställd på advokatfirman Werner samt varit bolagsjurist på Sony Ericsson, tidvis med bas i München. Paula har även arbetat som kammarrättsassessor och tingsrättsnotarie. Hon arbetar bland annat med internationell avtalsrätt, licensiering av applikationer och outsourcing.

Per Rickardsson

Ledamot
Roger, representant för Sparbanken i Karlshamn. Banken förvaltar även Sparbanken i Karlshamns Näringslivsstiftelse samt Sparbanken i Kyrkhults Näringslivsstiftelse. Roger har mångårig erfarenhet från olika positioner inom banksektorn, med ett starkt engagemang för det lokala näringslivet.

Mårten Nilsson

Ledamot
BBI-Kortaben-9570

Anders Cronholm

Suppleant

Anders är VD för Blekinge Business Incubator (BBI)

Mats Lindahl

Suppleant